Πολιτικη

Τζιούμης: “Στόχος μας να λειτουργήσουμε με ασφάλεια τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου μας”

Από την Παρασκευή (17/6/2022) ξεκινά η λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης, στο Παράλιο Άστρος, ύστερα από δύο χρόνια που παρέμειναν κλειστές, λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων επισκέφθηκε την Τετάρτη (15/6/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Οικονομόπουλο.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσουν συνολικά 8 κατασκηνωτικές περίοδοι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ΚΑΠΗ.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Το τελευταίο διάστημα έγινε μια μεγάλη παρέμβαση συντήρησης, έχουν βελτιωθεί πολύ οι εγκαταστάσεις, μεγάλη δουλειά προσέφεραν τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου κ. Λαγού. Θέλω να ευχαριστήσω τα συνεργεία. Την ευθύνη για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων έχει ο Αντιδήμαρχος κ. Οικονομόπουλος.

Θέλουμε τα παιδάκια του δήμου μας να περάσουν μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς, χαράς και διακοπών σε ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Η προσπάθεια που θα καταβάλλουμε ως δημοτική αρχή είναι να λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις χωρίς κανένα πρόβλημα με όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το προσωπικό ξεκινά από την Πέμπτη, ενώ ο κ. Οικονομόπουλος θα επιβλέπει όλο αυτό το δίμηνο τη λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Είναι η πρώτη φορά που η δημοτική μας αρχή  λειτουργεί τις κατασκηνώσεις. Σε αυτές τις κατασκηνώσεις που δημιούργησε ο αείμνηστος Τάσος Σεχιώτης, έχουν διαμείνει χιλιάδες παιδιά.

Σήμερα, με την ακρίβεια και τις δυσκολίες που υπάρχουν, πολλές οικογένειες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν διακοπές και οι κατασκηνώσεις είναι μια σημαντική λύση για τα παιδιά.»

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.