Πολιτικη

Στην Καλαμάτα ο Μητσοτάκης για την παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ

Φωτογραφία: arcadia938

Στη Μεσσηνία βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, 16ης Ιουνίου 2022, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, πραγματοποίησε μίνι-περιοδεία στην περιοχή, εστιάζοντας στο Δήμο Μεσσήνης και το διεθνή αερολιμένα της Καλαμάτας. 

Αυτή την ώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από πληθώρα Υπουργών της Κυβέρνησης αλλά και Βουλευτών, συμμετέχει στις εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου παρουσίασης του νέου ΕΣΠΑ, που διεξάγεται στο Μέγαρο Χορού της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας.

Η εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου έγινε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επισήμανε πως θα πρέπει, κατά τη περίοδο υλοποίησης του νέου ΕΣΠΑ για τα έτη 2021-2027, να αποφευχθούν αστοχίες και λάθη του παρελθόντος.

Επίσης στο συνέδριο παρουσιάστηκε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της Επιτρόπου Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, κ. Ελίζα Φερέιρα.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως, ουσιαστικά, το διήμερο Συνέδριο της Καλαμάτας, αποτελεί, κατά κάποιο τρόπο, την..."απάντηση" στο αντίστοιχο Συνέδριο που είχε διεξαχθεί στην Τρίπολη- το 2018- από τη  προηγούμενη Κυβέρνηση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.