Πολιτικη

"Σιβυλλική" δήλωση Εμφιετζόγλου για Λατινοπούλου-Μπογδάνο

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Πατριωτική Ένωση

O Πρόεδρος της "Πατριωτικής Ένωσης" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, μετά το "άδειασμα" της κ. Λατινοπούλου από τη Ν.Δ.

Για τον αποκλεισμό της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τα ψηφοδέλτια Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Μετά τον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο και η κ. Αφροδίτη Λατινοπούλου δε θα συμμετάσχει με τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία αποδυναμώνεται. Η Πατριωτική Ένωση ενδυναμώνεται.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Ν.Δ. απέκλεισε το ενδεχόμενο Βουλευτικής υποψηφιότητας της κ. Λατινοπούλου, μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τελευταία λόγω του σχολιασμού της σε ανάρτηση της παρουσιάστριας κ. Δανάης Μπάρκα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Με την παραπάνω δήλωσή του, ο κ. Εμφιετζόγλου αφήνει να εννοηθεί πως τόσο η κ. Λατινοπούλου, όσο και ο κ. Μπογδάνος- ανεξάρτητος Βουλευτής, διαγραφείς από τη Ν.Δ.-, θα μπορούσαν να συνεργαστούν με την "Πατριωτική Ένωση", παρότι αυτό φαντάζει, προς ώρας, εξαιρετικά απίθανο..

Σε κάθε περίπτωση, η "Πατριωτική Ένωση" ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της κ. Λένας Νικήτα, όπωα αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

 

Με μεγάλη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της κ. Λένας Νικήτα στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

Η κ. Λένα Νικήτα είναι Μηχανολόγος Μηχανικός. Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Ιωάννη Νασιούλα. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Την καλωσορίζουμε, την ευχαριστούμε για την συμμετοχή της στην προσπάθεια της Πατριωτικής Ένωσης και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.