Πολιτικη

Γιαννακούρας: «Μέχρι πότε θα κάνετε κ. Σκαντζέ μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα…»

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Μνημόσυνα και μάλιστα με ξένα κόλλυβα μπορείς να κάνεις μέχρι και τα τρίχρονα κ. Σκαντζέ.

Όταν όμως δεν έχεις να παρουσιάσεις έργο προσπαθείς με ψέματα και άνευ ουσίας δελτία τύπου να καλύψεις την ανυπαρξία σου.

Έργο σημαίνει εργασία και όχι λόγια και ανακοινώσεις.

Η συγκεκριμένη περιφερειακή αρχή έχει να παρουσιάσει μεγάλο έργο στον τομέα των ανακοινώσεων και σχεδόν ανύπαρκτο στον τομέα της ουσίας και των έργων.

Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται γύρω τους, τα τρία χρόνια είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς τις ικανότητες κάποιου.

Οι πολίτες όχι μόνο γνωρίζουν αλλά τους δημιουργούνται και ανάμεικτα συναισθήματα είτε γέλιου από τις αστειότητες που διαβάζουν κάθε τόσο, είτε οργής και θυμού από τα μεγάλα ψέματα που αραδιάζουν.

Αιτία που γράφω τη σημερινή ανακοίνωση είναι δύο δελτία τύπου  του κ. Σκαντζού που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Το πρώτο αφορά στην επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Καλαμάτα. Ο κ. Σκαντζός ανακοίνωσε τη μεγάλη είδηση ότι θα δοθούν λεφτά από το ΕΣΠΑ στις Περιφέρειες, λες και τα άλλα ΕΣΠΑ δεν τα υλοποίησαν οι Περιφέρειες και μάλιστα αναφέρει ότι θα το υλοποιήσει ο κ. Νίκας λες και είναι σίγουρος ότι μετά από ένα χρόνο θα είναι πάλι περιφερειάρχης.

Το δεύτερο αφορά στην επιστολή που έστειλε προς το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας για να τους γνωστοποιήσει τα μεγάλα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στον τόπο καταγωγής του, μπας και τσιμπήσει κανένα ψηφαλάκι.

Και επειδή, όπως λέω πάντα, σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης, έχω υποχρέωση εκ της θέσεώς μου και επειδή πάντα μιλάω όχι με λόγια αλλά με στοιχεία, να σας παραθέσω τον πίνακα με τα έργα που ανακοίνωσε ο κ. Σκαντζός, έργα για τα οποία δεν έχει κάνει τίποτα ούτε αυτός ούτε η περιφερειακή αρχή στην οποία συμμετέχει.

Ο καιρός περνάει, η κλεψύδρα της θητείας σας αδειάζει, μην αφήνετε τα έργα πίσω στην προσπάθειά σας  να παρουσιάσετε ως δικά σας.

Κάντε κάτι για τον τόπο γιατί  σημασία δεν έχει να γίνεις κάτι, σημασία έχει να αφήσεις πίσω σου κάτι.

Και εσείς  δυστυχώς μέχρι στιγμής το μόνο που έχετε αφήσει πίσω είναι αέρας κοπανιστός.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.