Πολιτικη

Νίκας: Στην Αμερική ζει και προοδεύει μία άλλη Αρκαδία

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Διαβάστε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο 75ο συνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.

"Ολοι μας μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για το μέλλον της πατρίδας μας με ευημερία, ειρήνη και οικονομική ανάπτυξη. Ενα όραμα που απαιτεί πίστη και σκληρή δουλειά αλλά με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε".

Τα παραπάνω σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στον χαιρετισμό του προς το 75ο συνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής -αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821-, οι εργασίες του οποίου έλαβαν χώρα στο Σικάγο, το τετραήμερο 9 με 12 Ιουνίου.

"Γνωρίζω καλά πως σήμερα ζει και προοδεύει στην Αμερική μια άλλη Αρκαδία, μεγαλύτερη πληθυσμιακά από την μάνα Αρκαδία, και μέλη της είστε εσείς, που γεννηθήκατε ή μακραίνουν οι ρίζες σας έως τα ειδυλλιακά χωριά της. Εσείς, που έχετε φυλαγμένη στην καρδιά σας την ιδιαίτερη πατρίδα και έχετε αποδείξει έμπρακτα την πίστη σας στην Ελλάδα και στη δύναμη του Ελληνισμού", τονίζει ανάμεσα σε άλλα ο Π. Νίκας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.