Πολιτικη

Μεγαλόπολη: Η παράταξη "Νέα Αρχή" δηλώνει "παρών" στις επόμενες εκλογές

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Νέα Αρχή Μεγαλόπολης

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!

Συνδημότες, Συνδημότισσες, φίλες και φίλοι

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, όπου η παράταξή μας  «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με την δική σας ψήφο αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στον Δήμο μας!!!

Σεβόμενοι και εκτιμώντας το αποτέλεσμα των εκλογών με αίσθημα ευθύνης, από την επόμενη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, δεδομένου ότι ήταν μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο! Και δεδομένων των μεγάλων προβλημάτων που προέκυψαν στην τοπική κοινωνία λόγο της βίαιης παύσης λειτουργίας των Μονάδων της ΔΕΗ, προτείναμε στον νέο Δήμαρχο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ  σε ένα από κοινού σχέδιο αντιμετώπισης τις δύσκολης κατάστασης όπως διαφαινόταν για το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης.

 Όμως ο κ. Δήμαρχος απέρριψε κάθε  καλοπροαίρετη πρότασή μας,   για συνεργασία και διαφάνεια στο Δήμο, επιλέγοντας τον μοναχικό δρόμο της αυταρχικής διαχείρισης όλων των θεμάτων.

Στην διάρκεια των τριών ετών κάθε πρότασή μας για την σωτηρία της περιοχής μας, που καταθέταμε στο δημοτικό συμβούλιο, την απέρριπτε χωρίς καμία συζήτηση, με τρόπο απαξιωτικό και σε κάποιες περιπτώσεις δήθεν συμφωνούσε για να αποσπάσει την ψήφο μας και στη συνέχεια καταλήγαν στο καλάθι των άχρηστων!!!

Διαχειρίστηκε τα μείζονα  προβλήματα της περιοχής που θα καθορίσουν το μέλλον της για τις επόμενες δεκαετίες , πίσω από κλειστές πόρτες με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ!!! Με την σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής αρχής του κ. Χριστογιαννόπουλου να συμπεριληφθούν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης οι Δήμοι Τρίπολης και Οιχαλίας!!! 

Έτσι καθημερινά βλέπουμε το Δήμο Μεγαλόπολης όλο και πιο πολύ να καταρρέει …

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι να βρίσκονται σε απόγνωση, οι νέοι να εγκαταλείπουν την πόλη, η ανεργία να χτυπά κόκκινο, ο οικονομικός μαρασμός και η ερημοποίηση της περιοχής να είναι αναμφισβήτητο γεγονός.

Μπροστά σε αυτό το παρακμιακό τοπίο, η παράταξή μας «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», για μία ακόμα φορά στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της!!! Βάζοντας στην άκρη τυχόν  προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς, τοποθετώντας πάνω από όλα το συμφέρον της πόλης και των 83 χωριών του Δήμου Μεγαλόπολης, για το λόγο αυτό ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία και καλούμε   όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς της πόλης, όλους όσους έχουν εκφράσει την επιθυμία για συμμετοχή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε κοινή κάθοδο, με κοινό πρόγραμμα και αναπτυξιακούς στόχους για την σωτηρία του τόπου μας!!!

Καλούμε κάθε Δημότη και Δημότισσα, καλούμε τους νέους που έμειναν άνεργοι και τους εμπαίζουν  με ψεύτικα προγράμματα του ΟΑΕΔ!

Καλούμε τον επαγγελματικό κόσμο που μετά από χρόνιο αγώνα να κρατήσει το κατάστημά του να βρίσκεται στα όρια του κλεισίματος.

Καλούμε τον κάθε κάτοικο που επένδυσε σε αυτή την περιοχή και σήμερα βλέπει τη περιουσία του να έχει μηδενική αξία.

Καλούμε όλους τους πολίτες να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να αναλάβουμε την τύχη του τόπου μας. 

ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!

(Δ.Τ.)

             

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.