Πολιτικη

"Ανάγκη ζωής η απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη"

Φωτογραφία: video screen/ ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μίλησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και, ουσιαστικά, "κήρυξε" την έναρξη προεκλογικής περιόδου

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για "υπονόμευση της Δημοκρατίας", μέσω της "χειραγώγησης των ΜΜΕ και των Θεσμών", ενώ, όσον αφορά την παρατεινόμενη ακρίβεια στην αγορά, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως είναι "συνειδητή προσπάθεια της Κυβέρνησης να λεηλατήσει τα εισοδήματα", μέσω των εμμέσων φόρων, και όχι μια καθαρά "εισαγόμενη" κατάσταση.

Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε, μάλιστα, πως, τους τελευταίους 5 μήνες, τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου από τους φόρους είναι, περίπου, 3 δισεκατομμύρια ευρώ παραπάνω από το "στόχο". Επάνω σ' αυτό, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως η επιδοματική πολιτική που ακολουθείται από την Κυβέρνηση είναι "στοχευμένη" και "προπαγανδιστικής φύσεως".

Ουσιαστικά, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. "προεξόφλησε" πως βρισκόμαστε, ήδη, σε προεκλογική περίοδο και ζήτησε τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή τους. 

"Είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε" (την εκλογική μάχη), δήλωσε, επίσης, ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας πως το δίλημμα των επομένων εκλογών θα είναι: Πολιτική Αλλαγή κι ο εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος".

Τέλος, υποστήριξε πως είναι "ανάγκη ζωής" για την Ελλάδα η "απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη", θέτοντας τους Βουλευτές αλλά και ολόκληρο το κόμμα σε "θέσεις μάχης" τους επόμενους τρεις μήνες. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.