Πολιτικη

Τζιούμης: "Αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία για το καλό των δημοτών μας"

Φωτογραφία: tripolis.gr

Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, συναντήθηκε, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Τετάρτη (22/6/2022).

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν οι προτάσεις του Δήμου Τρίπολης που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» καθώς και η πορεία των ενταγμένων έργων. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι νέες εντάξεις έργων από τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί και αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολικές μονάδες, έργα ύδρευσης κ.α.

Ο κ. Πέτσας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από την απορρόφηση κονδυλίων του Δήμου Τρίπολης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, σημείωσε: «Προσπαθούμε πάντα να εντοπίζουμε και να αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία για το καλό των δημοτών μας.

Η συνεργασία μας με τον κ. Πέτσα είναι εξαιρετική. Με τις υπηρεσίες μας προετοιμαζόμαστε να καταθέσουμε προτάσεις και στις νέες προσκλήσεις του Υπουργείου, που ακολουθούν, για τη χρηματοδότηση έργων.

Ήδη, υλοποιούνται σημαντικές υποδομές και έργα στον Δήμο Τρίπολης, μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.