Πολιτικη

Περιφερειακό Συμβούλιο: Από Δευτέρα σε Δευτέρα...

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας Αυτοδιοικητικών Συμβουλίων

Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

Καλείστε στην 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», για τη λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο καταργεί τη δυνατότητα των επικεφαλής των παρατάξεων να θέτουν θέματα Προ Ημερήσιας Διάταξης.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ο οποίος θα οριστεί από τους υπογράφοντες Συμβούλους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συνεδρίαση "προκαλείται" με συγκέντρωση υπογραφών εκ μέρους Συμβούλων που ανήκουν σε αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το σχετικό νομοσχέδιο βρίσκεται σε διαβούλευση και, προς ώρας, αφορά τα Δημοτικά Συμβούλια.

Tέλος, την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Ιουνίου, είναι, επίσης, προγραμματισμένη να διεξαχθεί συνεδρίαση του Περιφερειακού στην Τρίπολη.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.