Πολιτικη

Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στην Αρκαδία την Τετάρτη

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Στο πλαίσιο επισκέψεων στελεχών του κόμματος σε όλη την Ελλάδα την Τετάρτη 29 Ιουνίου κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα περιοδεύσει και στον νομό μας με θέμα «δίπλα σε κάθε πολίτη».

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας απαρτίζεται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη, την βουλευτή Νοτίου Τομέα Αττικής Άννα Καραμανλή, τον βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου.

Πιο αναλυτικά, στην Τρίπολη θα βρεθούν οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Άννα Καραμανλή και Φίλλιπος Φόρτωμας, στην Νότια Κυνουρία (Λεωνίδιο-Άγιος Ανδρέας-Δολιανά) ο Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και στην Γορτυνία (Λίμνη Λάδωνα-Τρόπαια-Λαγκάδια)ο Ελευθέριος Οικονόμου.

Ακολούθως στις 16:15 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Μαίναλον» συνέντευξη τύπου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής παρουσία των μελών.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.