Πολιτικη

Τζιούμης: “Έργα σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, κάθε μέρα. Με πράξεις, όχι με λόγια”

Με αμείωτη ένταση και σε καθημερινή βάση, ο Δήμος Τρίπολης, προχωρά σε εργασίες διάνοιξης αγροτικών δρόμων και χανδάκων, με σκοπό να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν εργασίες σε Ζευγολατιό, Άγιο Βασίλη, Πέλαγος, Τρίπολη, Λουκά, Τσελεπάκου, Σιλίμνα, Κανδήλα και Λεβίδι.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υπογράμμισε ότι «κάθε μέρα και στο μέτρο των δυνατότητων μας, τα μηχανήματα βρίσκονται σε κάθε γωνιά του Δήμου».

Για να προσθέσει: «Είναι ξεκάθαρη η δέσμευση της δημοτικής αρχής να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, αλλά και να αντιμετωπίσει ισότιμα την πόλη και τα χωριά μας. Κι αυτό το κάνει από την πρώτη μέρα αυτή της θητείας, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Έχω υπογραμμίσει ξανά ότι δεν νοείται να υπάρχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι που δεν έχουν πρόσβαση στο μαντρί ή στο χωράφι τους.

Δήμος Τρίπολης, χωρίς πρωτογενή τομέα, δεν μπορεί να υπάρξει».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.