Πολιτικη

Σε θρησκευτική εκδήλωση στο Άργος ο Τατούλης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Νέα Πελοπόννησος

Aνακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης "Νέα Πελοπόννησος"

Στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του εορτασμού του Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου του Άργους παρευρέθηκε ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης.

Ο Εσπερινός τελέσθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας Νεκταρίου, ο οποίος εκφώνησε το Θείο κήρυγμα και ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Αναργύρων στους χώρους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Ο κ. Τατούλης συνομίλησε με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα .Γεσθημανή Κασνακτσόγλου και με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου ενώ παράλληλα αντάλλαξε σε θερμό κλίμα ευχές με πλήθος πιστών.

Ο πρ. Περιφερειάρχης συνοδευόταν από την Περιφερειακή Σύμβουλο Ντίνα Νικολάκου και από τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» Φάνη Στεφανόπουλο, Ντίνα Καραγιάννη και Δημήτρη Πλατή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.