Πολιτικη

Τρίπολη: Θα καταφέρει να συνεδριάσει αύριο το Περιφερειακό Συμβούλιο..;

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Σύμφωνα με την πρόσφατη εμπειρία, οι πιθανότητες είναι..."μοιρασμένες"!

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022, στις 16:00, στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης. 

Είναι χαρακτηριστικό πως, μεταξύ των θεμάτων, υπάρχει το παρακάτω:

Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης καταστροφών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, με την κωδική ονομασία ΙΟΛΑΟΣ, Περιφέρειας Πελοποννήσου, έτους 2022.

Προφανώς, βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου και η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει από την πρώτη Μαϊου, αλλά το παραπάνω σχέδιο αφορά, αποκλειστικά, την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκύπτουν μετά τις πυρκαγίες, οπότε...

Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δε, έχει ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου που αφορά την γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Τροποποίηση και ανανέωση των υφιστάμενων περιβαλλοντικών όρων της μονάδας «Livelia Α.Β.Ε.Ε.» λόγω της αύξησης της δυναμικότητας, προσθήκης νέων γραμμών παραγωγής και νέων κτιριακών εγκαταστάσεων.

 

Δείτε τα υπόλοιπα θέματα εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.