Πολιτικη

Κελλάρης: Να μην τολμήσουν οι 5 Δημοτικές Αρχές στην Κορινθία να αυξήσουν τα Δημοτικά τέλη!

Δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Αναλυτικά ο κ. Κελλάρης αναφέρει:

Οι πέντε Δήμαρχοι της Κορινθίας σε πλήρη σύμπνοια, ήρθαν να μας πουν αυτό που δέκα χρόνια τώρα ήξεραν, σιωπούσαν και έβαζαν πλάτη να υλοποιηθεί. Γι αυτό είναι συνένοχοι!

Ότι δηλαδή η παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο πενταπλασιάζει το κόστος για τα απορρίμματα.

Ήρθαν να μας πουν ότι ήρθε η ώρα του λογαριασμού και θα υπάρξει η πρώτη άμεση και μεγάλη αύξηση των ανταποδοτικών τελών.

Και αφού το ήξεραν, γιατί σιωπούσαν δέκα χρόνια  και τώρα  παρουσιάζουν την «λυπητερή» ως μονόδρομο;

Αφού τα ήξεραν γιατί το 2018 που τους ζητήθηκε αν δεν συμφωνούν με αυτά να φτιάξουν καινούργιο ΦΟΣΔΑ, δεν το έπραξαν;

Αφού τα ήξεραν όλα,  γιατί τότε και τώρα δεν μιλάνε για τις ρήτρες ποσότητας και ποιότητας, για τους αλγόριθμους που είναι στο παράρτημα 6 της ΣΔΙΤ (Μηχανισμός Πληρωμών), που  είναι χειρότεροι από τις ρήτρες αναπροσαρμογής που βιώνουν τα λαϊκά στρώματα στους λογαριασμούς ρεύματος;

Σε αυτή τη δύσκολη και τραγική κατάσταση για τα λαϊκά στρώματα με την ακρίβεια να τσακίζει κόκκαλα, να μην τολμήσουν να αυξήσουν τα δημοτικά τέλη!

Να διαλέξουν το δρόμο της διεκδίκησης από την κυβέρνηση αυτών που χρωστά χρόνια τώρα και οφείλει να αποδίδει στους Δήμους.

Να παλέψουν ενάντια στις ρυθμίσεις της ΣΔΙΤ που λεηλατούν το λαϊκό εισόδημα.

Τα πλατειά  λαϊκά στρώματα έχουν ανάγκη από αγωνιστικές δημοτικές αρχές και όχι από διαχειριστές αυτής της άθλιας και αντιλαϊκής πολιτικής! 

Αυτός είναι ο «μονόδρομος»  προς το συμφέρον του λαού και όχι το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.