Πολιτικη

"Φτάνει πια με τις πυρκαγιές, κ. Μητσοτάκη!"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Πατριωτική Ένωση

Aνακοίνωση του κόμματος "Πατριωτική Ένωση"

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βλέπουμε να επαναλαμβάνεται το δράμα της αποτεφρώσεως της χώρας μας. Και αντί ο πρωθυπουργός να ζητήσει μία συγγνώμη και να κάνει την αυτοκριτική του για την ολιγωρία, τις αστοχίες, τις ευθύνες και τις εσφαλμένες επιλογές προσώπων, δηλώνει ικανοποιημένος και χασκογελά φωτογραφιζόμενος με φόντο την καταστροφή.

Αυτή τη στιγμή καίγεται στον Έβρο το δάσος της Δαδιάς, μια από τις σημαντικότερες προστατευόμενες περιοχές σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, γεννώντας μεγάλες υποψίες για εμπρησμό κατ’ εντολήν της τουρκικής ηγεσίας, ενώ συγχρόνως ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε τη φωτιά στην Πεντέλη επίσης σε πιθανό εμπρησμό.

Και ερωτούμε: Γιατί ο κ. πρωθυπουργός επιμένει να κωφεύει στις εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο προτροπές του Προέδρου της Πατριωτικής Ενώσεως, κ. Προδρόμου Εμφιετζόγλου, να νομοθετηθεί η ισόβιος κάθειρξη για οιοδήποτε εμπρηστή, Έλληνα ή αλλοδαπό; Μήπως τελικά η αυστηροποίηση των ποινών που είχε εξαγγείλει προ της εκλογής του αφορά μόνον σε ό,τι προσκρούει στην ιδεοληψία του ιδίου και του περιβάλλοντός του;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.