Πολιτικη

"Ν' απαντηθεί το ερώτημα ποιος είναι πίσω από την «παρακολούθηση» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ"

Kανείς δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί υπάρχει κάποιος που να θέλει να τον παρακολουθήσει, ανάφερε μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Βασικά σημεία από τη συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ:

 Το θέμα της απόπειρας παρακολούθησης του τηλεφώνου του Ν. Ανδρουλάκη έχει προκύψει από τις 21 Σεπτεμβρίου ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα και όχι στην Ευρωβουλή. Αυτό το λογισμικό που ανιχνεύτηκε πιθανόν να μην είναι το μοναδικό και να έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες παρακολούθησης του Προέδρου μας. Επιπλέον ο κ. Ανδρουλάκης είναι η μοναδική περίπτωση ανάμεσα σε 200 Ευρωβουλευτές στα οποία έγινε έλεγχος και ανιχνεύθηκε το λογισμικό.

Υπάρχει ειδική επιτροπή ασφαλείας που μπορεί να ελέγξει τα σχετικά με αυτή τη διαδικασία. Υπάρχει έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αυτό το θέμα πρέπει να το διερευνήσει η Ελληνική δικαιοσύνη, οι αρμόδιες αρχές της χώρας, η κυβέρνηση

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ο πρόεδρος του τρίτου κόμματος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Είναι ένας νέος ηγέτης και κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί υπάρχει κάποιος που να θέλει να τον παρακολουθήσει! Πρέπει να διερευνηθεί η αλήθεια. Να δούμε ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που χρησιμοποίησαν παρακρατικές μεθόδους για να τον παρακολουθήσουν και πιθανόν να ήθελαν να τον εκβιάσουν.

Εμείς ζητάμε από τη δικαιοσύνη και την Κυβέρνηση, για κάθε τέτοια περίπτωση, αλλά και για όλους τους Έλληνες πολίτες να υπάρχει προστασία από τέτοιες μεθόδους. Εδώ τίθεται θέμα δημοκρατίας. Μας αφορά όλους. Αφορά τον απλό πολίτη, την ανεξαρτησία του πολιτικού συστήματος. Οι πολίτες πρέπει να είναι σίγουροι ότι η Ελληνική κυβέρνηση διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων τους.

Θα φανεί πολύ σύντομα αν η Κυβέρνηση έχει τη διάθεση να λήξει αυτό το θέμα με διαφάνεια. Πρέπει να ελεγχθεί ποιος έβαλε το παράνομο λογισμικό στον αρχηγό του τρίτου κόμματος της χώρας και γιατί το έβαλε μόνο σε αυτόν;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.