Πολιτικη

Τζιούμης: “Αναβαθμίζουμε τις δομές μας, λύνουμε τα χρόνια προβλήματα για το προσωπικό των παιδικών σταθμών”

Με εργαζόμενες παιδικών σταθμών της πρώην ΚΕΔΗΤ συναντήθηκε την Παρασκευή (29/7/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τις εργαζόμενες να ευχαριστούν τον Δήμαρχο για την οριστική επίλυση ενός δύσκολου και πολυσύνθετου προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με την επιχείρηση της ΚΕΔΗΤ.

«Πλέον, έχουμε εργασιακή ηρεμία. Βιώσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, τα προηγούμενα χρόνια, μέσα στην αβεβαιότητα για το μέλλον μας, αλλά και με τεράστιες καθυστερήσεις στις πληρωμές μας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, ο οποίος χειρίστηκε σοβαρά το ζήτημά μας και βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις πλευρές» τόνισαν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να υπογραμμιστεί, ότι με τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής, δρομολογήθηκε και υλοποιήθηκε η λύση στο ζήτημα της ΚΕΔΗΤ, πλέον οι εργαζόμενες έχουν μεταφερθεί με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις στο ΝΠΔΔ και πληρώνονται κανονικά στο τέλος κάθε μήνα. Όταν δε ολοκληρωθεί και η εκκαθάριση της ΚΕΔΗΤ, τότε θα τακτοποιηθούν και τα παλιά οφειλόμενα χρήματα από την μισθοδοσία τους.

Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης, τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή, η δημοτική μας αρχή έθεσε κεντρικό στόχο να λύσει το πρόβλημα με την ΚΕΔΗΤ. Δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Χειριστήκαμε το ζήτημα αυτό με απόλυτη υπευθυνότητα, στη λογική να μην κλείσουν δομές και να μην χάσει κανένας την εργασία του. Και το κάναμε πράξη, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν φωνές τότε που κινδυνολογούσαν συστηματικά. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Θέλουμε εργαζόμενους στους παιδικούς μας σταθμούς που θα εργάζονται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αναβαθμίζουμε τις δομές μας, λύνουμε τα χρόνια προβλήματα για το προσωπικό των παιδικών σταθμών. Δεν λέμε λόγια, κάνουμε μόνο πράξεις».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.