Πολιτικη

ΚΙΝ.ΑΛ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. Γορτυνίας

Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 στην Δημητσάνα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γορτυνίας.

Εκεί συγκροτήθηκε σε σώμα με την εκλογή νέου Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή  καθώς και με τον ορισμό υπευθύνων ανά τομέα.

Παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, Παναγιώτης Αποστολόπουλος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της Νομαρχιακής Ιωάννης Χασάπης.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξελέγησαν:

Συντονιστής: Γεώργιος Παπακωνσταντίνου 

Αναπληρώτρια Συντονίστρια: Άννα Λαμπροπούλου 

Στη συνέχεια ορίσθηκαν οι υπεύθυνοι των τομέων δράσης, επικοινωνίας και οργανωτικού ως εξής:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αθανάσιος Κάλας 

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Ιωάννης Γκουσιάκης

Υπευθυνος Δράσεων: Χρήστος Ραδαίος 

Η διαδικασία της συγκρότησης πραγματοποιήθηκε με βάση την από 28 Ιουλίου 2022 Εγκύκλιο του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου. 

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις μελλοντικές δράσεις της Τ.Ο. και τα προβλήματα που επί χρόνια έχει διαπιστωθεί ότι ταλανίζουν την περιοχή μας.

Τέλος ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, Παναγιώτης Αποστολόπουλος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της Νομαρχιακής Ιωάννης Χασάπης, χαιρέτισαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη σύσταση της νέας Τοπικής Οργάνωσης Γορτυνίας και δήλωσαν ότι θα είναι αρωγοί και συνεργάτες στην προσπάθεια μας να αφουγκραστούμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα  της τοπικής κοινωνίας.

Με Εκτίμηση 

Για την Τ.Ο. 

Ο Συντονιστής 

Γεώργιος Παπακωνσταντίνου 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.