Πολιτικη

Βόρεια Κυνουρία: Δωρεά απινιδωτή από ιδιώτη στο Δήμο

Φωτογραφία: Γιώργος Καμπύλης/ facebook

Το γεγονός ανέδειξε σε ανάρτησή του στο facebook, ο Δήμαρχος, Γιώργος Καμπύλης

"Ακόμη μια δωρεά ενός σύγχρονου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε προς όφελος κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. 

Και αυτός ο απινιδωτής είναι ευγενική χορηγία του συνδημότη μας κ. Μιχαήλ Αγρανιώτη του Παναγιώτη, προς τοποθέτηση και χρήση όπου κρίνεται απαραίτητο. 

Ο απινιδωτής είναι μια ειδική συσκευή που καλύπτει την ανάγκη αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα και να αποδειχθεί σωτήρια με μια απλή εκπαίδευση.

Κατόπιν συνεννόησης με το Κέντρο Υγείας Άστρους ο συγκεκριμένος απινιδωτής θα τοποθετηθεί στο γραφείο της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα και για αυτόν το λόγο παραδόθηκε ήδη στον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αθανάσιο Σούρσο.

Ο κ. Αγρανιώτης αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει. Τον ευχαριστούμε θερμά για την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία μέσα από την οποία προασπίζεται το υπέρτατο αγαθό της υγείας."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.