Πολιτικη

"Η Πελοπόννησος έχασε πολύτιμο και κρίσιμο χρόνο!"

Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Νικολάκου/ facebook

Σύμφωνα, τουλάχιστον, με την πρώην Αντιπεριφερειάρχη, κ. Νικολάκου

Η μακροσκελής της ανάρτηση στο facebook αναφέρει:

Η αποδοχή και η αγάπη των πολιτών από την παρουσία μας σε εκδηλώσεις σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες, με τελευταίες την έκθεση της Τεγέας  και  τη  γιορτή του σύκου στον  Πολύλοφο , έχει δημιουργήσει  "ταραχή" σε  όλους  όσοι είχαν επενδύσει στην διάλυση της "Νέας Πελοποννήσου" και την εξαφάνιση του Πέτρου Τατούλη  και των συνεργατών του!

Μετά... από τις  ύβρεις, τις συκοφαντίες, τις αποστασίες, τις διαγραφές και τον βρώμικο πολιτικό πόλεμο που δεχτήκαμε το 2019 ,αντέξαμε!

Οι πολίτες αντιστάθηκαν και η ''Νέα Πελοπόννησος'' κατέκτησε την πρώτη θέση στις εκλογές του Μαΐου ! Με όλα τα κόμματα απέναντι και όλα τα συστήματα να μας πολεμούν λυσσαλέα με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους ,κάναμε τη μεγάλη έκπληξη! 

Στις εκλογές του β' γύρου το πολύχρωμο κομματικά ''Αντιτατουλικό  Μέτωπο" ενώθηκε"! Ο Πέτρος Τατούλης δεν έπρεπε να είναι Περιφερειάρχης , γιατί δεν υπακούει σε εντολές κανενός "πατερούλη" , δεν συμβιβάζεται, δεν ικανοποιεί χατίρια των ''νταβατζήδων" της εξουσίας , δεν χειραγωγείται! 

Ο βασικός στόχος όμως δεν επετεύχθη ! Ο απρόβλεπτος Τατούλης  παραμένει  στο Περιφερειακό Συμβούλιο και μαζί με τα μέλη της παράταξης του είναι  πάντα στην πρώτη γραμμή κάνοντας σκληρή κριτική στην ανικανότητα και τη ραστώνη της Περιφερειακής Αρχής !  Ταυτόχρονα το σύνολο των  στελεχών  της παράταξης μας παραμένουν ενεργά και συσπειρωμένα δίνοντας καθημερινά τον δικό τους αγώνα στην κοινωνία δίπλα στους πολίτες! 

Οι συγκρίσεις είναι πλέον αναπόφευκτες για τους νέους διοικούντες!  Η επιλογή Περιφερειάρχη με απόλυτα κομματικά κριτήρια, αποδείχθηκε αποτυχημένο μοντέλο! 

Τρία χρόνια μετά ,οι  συγκυρίες του πολιτικού σκηνικού του 2019   έχουν αλλάξει ριζικά ! Οι παντοδύναμοι τότε κομματικοί υποστηρικτές τους ,σήμερα αντιμετωπίζουν μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές κρίσεις  ενώ  η συμβολή του γαλάζιου Περιφερειάρχη στην εσωκομματική εικόνα της ΝΔ στην Πελοπόννησο έχει αρνητικό πρόσημο!  

Η  Πελοπόννησος  έχασε πολύτιμο και κρίσιμο χρόνο! Χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς πρόγραμμα ,χωρίς όραμα, χωρίς διεκδικήσεις, χωρίς ελπίδα! Δεν υπάρχει χρόνος για άλλα πειράματα! 

Η συσπείρωση των υγιών δυνάμεων του τόπου μας και ο άδολος ακομμάτιστος πατριωτισμός παραμένουν βασικές αρχές της παράταξης μας και είναι περισσότερο επίκαιρες και αναγκαίες από ποτέ! 

Είμαστε  όλοι  εδώ , ενωμένοι και ανανεωμένοι, έτοιμοι  για την ανατροπή  για  να κλείσουμε οριστικά την θλιβερή παρένθεση της "μιζέριας και της αδράνειας" !  

Το οφείλουμε στους πολίτες που καθημερινά μας δίνουν δύναμη ! 

Αναρωτιέμαι άραγε , βλέποντας τη  νέα πολιτική πραγματικότητα, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα "πολεμήσουν" η θα  "υποχωρήσουν  ατάκτως''  χωρίς "μάχη", για να σώσει ο καθένας τον εαυτό του; 

Eίδομεν...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.