Πολιτικη

Πετράκος: Η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Βουλής εξέθεσαν την Ελλάδα

Δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου με την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου.

Ειναι πάρα πολύ μεγάλες οι ευθύνες  του Προέδρου της Βουλής και της Ελληνικής Κυβέρνησης και ιδιαίτερα του Υπουργείου Εξωτερικών για  την απουσία εκπροσώπων  της Βουλής των Ελλήνων και της Ελληνικής  Κυβέρνησης από την εκδήλωση  των αποκαλυπτηρίων της προτομής του  Γιώργου Μπίζου ,αυτού  Μεγάλου Ανθρώπου  και Αγωνιστή των Ανθρωπίνων που τίμησε την Ελλάδα σε όλο το  κόσμο.

Οι  ευθύνες τους είναι ακόμη μεγαλύτερες με δεδομένη και την παρουσία  στην εκδήλωση της πρέσβειρας  της Νοτίου Αφρικής .Η απουσία εκπροσώπων της Ελληνικής  Δημοκρατίας από την σημαντική αυτή εκδήλωση και η μη αποστολή  ακόμη και γραπτών μηνυμάτων στην εκδήλωση , δεν  μειώνει προφανώς ούτε την εκδήλωση και πολύ περισσότερο τον Γιώργο Μπίζο , εκθέτει όμως την Ελλάδα.

Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης ,ο κ.Δενδιας  και ο κ.Τασουλας να μην θέλουν να αντιληφθούν το Μέγεθός του Παγκόσμιου Έλληνα και Αγωνιστή των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γιώργου Μπίζου. Μπορεί να νιώθουν απέχθεια με τους αγώνες του για την κατάργηση του Απαρτχάιντ, αλλά  αφού έχουν εκλεγεί να εκπροσωπούν την Ελλάδα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εκθέτουν την Ελλάδα.

Οφείλουν τα Δημοκρατικά κόμματα της Βουλής να ζητήσουν εξηγήσεις και να αναδείξουν το Μέγα αυτό ατόπημα  της  κυβέρνησης και του Προέδρου της Βουλής. 

Ο Θανάσης Πετράκος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.