Πολιτικη

Συνάντηση Γιαννακόπουλου με την Γ.Γ του ΥΠ.Α.Α.Τ

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Νίκος Γιαννακόπουλος

Ανακοίνωση του πρώην υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας

Συνάντηση μεταξύ της  Γενικού Γραμματέως κας Χριστίνας Καλογήρου πραγματοποιήθηκε στο ιδιαίτερο γραφείο της στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον (σ.σ. πρώην) υποψήφιο Βουλευτή Αρκαδίας Νίκο Γιαννακόπουλο με βασικό θέμα συζήτησης την εξέλιξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην Αρκαδία, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. 

Η Αρκαδία είναι ένας νομός με καθαρά γεωργικο - κτηνοτροφικά χαρακτηριστικά, στον οποίο οφείλουμε όλοι μας να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή με σκοπό να ενισχυθεί και να αναζωογονηθεί η αγροτική και κτηνοτροφική εκμετάλλευση. 

Μάλιστα, στην σημερινή ταραγμένη εποχή είναι αναγκαιότητα περισσότερο από ποτέ να αλλάξει όλο το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. 

Η Αρκαδία και οι Αρκάδες συμπολίτες μου δεν μπορούν να μείνουν ουραγοί σε αυτή την προσπάθεια αναδιοργάνωσης. 'Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά, οφείλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στις λύσεις για το αύριο και την καθημερινότητα, μια καθημερινότητα εξαιρετικά δύσκολη για όλους αυτούς που ασχολούνται με τη γη και την κτηνοτροφία.

Το να είσαι γεωργός - κτηνοτρόφος σήμερα, θέλει αντοχές από κάθε άποψη και η Πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα σε όλους αυτούς τους άξιους και αγωνιστές συνανθρώπους μας, που η οικονομική και ενεργειακή κρίση σήμερα, τους δημιουργεί πρόσθετες και τεράστιες επιβαρύνσεις. 

Με όλα αυτά που συμβαίνουν η τεχνολογική εξέλιξη και η γνώση μπορούν να είναι καθοριστικοί τομείς για την βοήθεια στο χωράφι. Έχοντας ως στόχο μας ακριβώς αυτό, επεξεργαζόμαστε με την κα Γενικό, την δυνατότητα παροχής γνώσης μέσω της δημιουργίας ενός Πρότυπου Ινστιτούτου Κατάρτισης με πολλές δυνατότητες για τους Νέους αγρότες και κτηνοτρόφους, με κέντρο την ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και δη της Τεγέας, αλλά και με πρόθεση επέκτασής του και εξακτίνωσης σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. 

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την κα Καλογήρου - Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου - για την έντονη και θετική διάθεσή της να βοηθήσουμε την Αρκαδία και τους Αρκάδες με όλες μας τις δυνάμεις. 

"Από την πλευρά μου, όπως πάντα θα είμαι συνεχώς δίπλα στον Αρκά και παρόν σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε όλοι εσείς οι Αρκάδες συμπολίτες μου". 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.