Πολιτικη

Κανελλόπουλος και Παπαδημητρίου για την αποκατάσταση του Πνευματικού Κέντρου

Τέως και νυν αντιδήμαρχος Τρίπολης σε... διαδικτυακή κόντρα με αφορμή την επανάχρηση και αποκατάσταση του Αποστολοπουλείου.

Την αρχή έκανε το μεσημέρι της Τρίτης, λίγη ώρα μετά το πέρας της οικονομικής επιτροπής, οπότε ο τέως Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου σε ανάρτησή του ανάφερε:

Σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα η διενέργεια ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού για την Δημιουργική επανάχρηση και αποκατάσταση του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης. Ένα έργο το οποίο εντάχθηκε από τις 13/08/2018 και με στοιχεία ένταξης 5114/1707/Α3. Άλλη μια σκληρή πραγματικότητα για τους απίστευτους χρόνους εκτέλεσης δημοσίων έργων.  Άλλο ένα έργο θεμελίων "Παυλή".

Η απάντηση ήλθε σε λιγότερες από 24 ώρες εκ νέου στα κοινωνικά δίκτυα, αυτή τη φορά, με ανάρτηση του κ. Κανελλόπουλου, νυν αντιδημάρχου:

Με αφορμή τη δήλωση του συναδέλφου κ. Παπαδημητρίου, σχετικά με το έργο επανάχρησης και αποκατάστασης του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας για τα εξής: το έργο εντάχθηκε στις 13 Αυγούστου 2018 και έως 31 Αυγούστου 2019, οπότε και παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή, ήταν ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι χωρίς να γίνει καμμία απολύτως ενέργεια.

Εμείς ξεκινήσαμε, άμεσα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, τη διαδικασία δημοπράτησης της μελέτης , (το έργο ήταν ενταγμένο σε δύο φάσεις ,πρώτα να γίνει η μελέτη και ύστερα το έργο), η οποία δημοπράτηση έγινε στις 20/2/2020. Ακολούθως εκπονήθηκε η μελέτη από τον ανάδοχο και ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Προχωρήσαμε επίσης στην διαδικασία τροποποίησης του σχεδίου πόλης, η οποία ήταν απαραίτητη και τώρα δημοπρατούμε το έργο. Συμπερασματικά, το έργο, το οποίο ήταν σύνθετο, προχώρησε από εμάς κανονικά και η όποια καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ξεχάστηκε, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, για 13 μήνες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.