Πολιτικη

Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 19:00

Σας καλούμε την 11η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – εστιατόριο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μποσμής Χαρίλαος του Ευσταθίου», που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 9 στην Τρίπολη.

2Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – μπαρ - εστιατόριο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Ροζης Αναστάσιος του Γεωργίου», που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 11 στην Τρίπολη.

3Γνωμοδότηση για την απευθείας εκμίσθωση του υπ΄ αριθ. 23 καταστήματος στη Δημοτική Αγορά Πλατείας Βαλτετσίου της Κοινότητας Τρίπολης.

4Εξουσιοδότηση υπογραφής.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.