Πολιτικη

Ο Ευ. Γιαννακούρας για τη συμμετοχή του στον 4ο Μαινάλιο δρόμο

Το σχόλιο του τέως Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας εν όψει της προεκλογικής περιόδου.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Ευάγγελος Γιαννακούρας αναφέρθηκε στην παρθενική του συμμετοχή στον Μαινάλιο Δρόμο. 

Αισθάνθηκα ιδιαίτερη χαρά και περίσσεια ικανοποίηση που συμμετείχα για πρώτη φορά φέτος αγωνιζόμενος στον 4ο Μαινάλιο δρόμο.

Η χαρά μου έγκειται  στο ότι παρά την παρά την «πρώιμη» γέννησή μου, μπορώ και συμμετέχω σε δύσκολες διαδρομές γενικά.

Η ικανοποίησή μου εδράζεται στο ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ακολουθεί μία διαδρομή που τα μεγαλύτερα τμήματα αυτής διανοίχθηκαν εξαρχής και ασφαλτοστρώθηκαν , καθώς και τα υπόλοιπα υπάρχοντα τμήματα ασφαλτοστρώθηκαν, επί της θητείας μου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας στην Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη.

Αυτό έχει ως συνέπεια να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν,  ώστε για μία ακόμα χρονιά να διοργανωθεί ο ανωτέρω αγώνας.

Σε αυτόν συμμετείχαν πάνω από 120 αγωνιζόμενοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας, καθώς και τους τέσσερις όμορφους οικισμούς που βρίσκονται στη διαδρομή.

Ο αγώνας ξεκίνησε από τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στις Αραχαμίτες, πέρασε από την Άνω Ασέα, το Αθήναιο, το Κεραστάρι, τις Αραχαμίτες και κατέληξε και πάλι στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, μία διαδρομή συνολικά 14 χιλιομέτρων.

ΥΓ Η δική μου συμμετοχή έχει και έναν ακόμα λόγο. Να είμαι σε φόρμα εν όψει του 2023, που είναι προεκλογική χρονιά!

Καλούς αγώνες!!!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.