Πολιτικη

Τζιούμης: “Στόχος μας να αναβαθμίσουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου”

Διασυλλογικοί Αγώνες Α’ Κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων Ανδρών/ Γυναικών/ Εφήβων/ Νεανίδων/ Νέων Ανδρών & Γυναικών/ Παίδων Α’& Β’ στα ατομικά αγωνίσματα σταθερού στόχου 10m διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο ανακαινισμένο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης.

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Τοπικό Φιλοσκοπευτικό Σύνδεσμο Τρίπολης «ΕΥΑΝΔΡΟΣ» σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση διότι μετά από 15 χρόνια στο Δημοτικό Σκοπευτήριο έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώνουμε αγώνες διασυλλογικούς αγώνες. Σήμερα είναι πάνω από 100 αθλητές από άλλες περιοχές της χώρας. Με τη Σκοπευτική Ομοσπονδία έχουμε άριστη συνεργασία.

Εμείς είχαμε στόχο να αναβαθμίσουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Το ίδιο έγινε και με το Δημοτικό Σκοπευτήριο. Έγινε αυτή η αναβάθμιση με τη συνεργασία ειδικά του συλλόγου «Εύανδρος» και με εθελοντική εργασία.

Έγινε ένα πολύ όμορφο, σύγχρονο Σκοπευτήριο. Στόχος είναι το Σκοπευτήριο να φιλοξενεί συχνά αγώνες. Η Ομοσπονδία δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη και θα επεκταθεί η συνεργασία.

Οι αγώνες φέρνουν επισκεψιμότητα στην πόλη, ενώ ένας επιπλέον στόχος είναι η γνωριμία των δημοτών μας με το Ολυμπιακό άθλημα της Σκοποβολής. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μια καμπάνια του ΝΠΔΔ σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για τους μαθητές μας.»

Από την πλευρά του, ο κ. Αλέξανδρος Δημακάκος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, είπε: «Εδώ μέσα σε πολύ λίγο καιρό έγινε ένα θαύμα. Όλες οι εργασίες έγιναν υπό την εποπτεία του ΝΠΔΔ και με την εθελοντική συνδρομή του συλλόγου «Εύανδρος». Το σκοπευτήριο βρίσκεται σε πολύ καλή γεωγραφική θέση. Η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα 100 άτομα, κάτι πρωτόγνωρο για ένα σκοπευτήριο επαρχίας.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στο νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα βγάλει πολύ καλά αποτελέσματα.»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.