Πολιτικη

Νίκας: Δεν μ' ενδιαφέρει αν θα είμαι πάλι υποψήφιος (vd)

Φωτογραφία: screenshot/youtube

"Δεν κινούμαι ως άτομο μόνο από φιλοδοξίες. Ξέρω ποια είναι η αρχή, ποιο είναι το τέλος", ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Σε πολλά σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σε συνέντευξη που έδωσε από κοινού στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel και στην εφημερίδα “Ελευθερία” της Καλαμάτας.

Μεταξύ αυτών ήταν και το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 με τον νυν περιφερειάρχη, για πρώτη φορά, να αναφέρει ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι υποψήφιος!

Αναλυτικά είπε:

"Μ' έχουν ρωτήσει πάρα πολλές φορές, λες κι ένα πρόσωπο συνδέεται απολύτως με ένα θεσμό. Ηρθα εδώ, ακούγοντας μία συγκεκριμένη πρόταση. Το αν θα συνεχίσω να είμαι ή δεν θα είμαι είναι ένα θέμα που θα κριθεί από άλλους ιδιαίτερα από τον πρωθυπουργό της χώρας προφανώς έχω και μία ομάδα 100 ανθρώπων. Αλλά να σας δώσω και μία είδηση αφού με ρωτάτε: Δεν μ' ενδιαφέρει.

Αισθάνομαι ότι αγωνίζομαι να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ, ότι αυτές οι θέσεις ανήκουν σε όλο τον κόσμο και εν πάσει περιπτώσει δεν θα με στεναχωρούσε αν σ' αυτή τη θέση καθόταν και κάποιος άλλος και να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν κινούμαι ως άτομο μόνο από φιλοδοξίες. Ξέρω ποια είναι η αρχή, ποιο είναι το τέλος. Στη ζωή μου έχουν ζήσει πολλές και διάφορες καταστάσεις. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που μπορούν να τα κάνουν αυτά καλύτερα από μένα..."  

Δείτε την απάντηση στο 59'.19'' του βίντεο που ακολουθεί!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.