Πολιτικη

Τζιούμης: “Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι πάντοτε αρωγός σε δράσεις πρόληψης της υγείας των δημοτών μας”

Σε δωρεάν προληπτικές παιδικές ιατρικές εξετάσεις προχωρά η Κινητή Μονάδα του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» αυτές τις ημέρες στην πλατεία Άρεως.

Την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης υπογράμμισαν οι υπεύθυνοι του Οργανισμού.

Από το σημείο εκείνο, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην Τρίπολη το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι σπουδαίο το έργο που επιτελεί. Ως Δήμος Τρίπολης είχαμε πάντοτε άριστη συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Αυτή η δράση στην Τρίπολη που υλοποιείται με την εθελοντική προσφορά του Κέντρου Υγείας Τρίπολης, του Οδοντιατρικού και του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, είναι πολύ σπουδαία διότι δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να προβούν σε προληπτικές εξετάσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και καλώ τους γονείς και τους φορείς της εκπαίδευσης να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση.

Δεσμεύομαι ότι ο Δήμος Τρίπολης, σε τέτοιες δράσεις πρόληψης για την υγεία μας, θα είναι πάντοτε αρωγός.

Το επόμενο διάστημα, θα γίνει μια εθελοντική δράση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε συνεργασία του Δήμου με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία».

Στη δράση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τρίπολης κ. Γεώργιος Κούβελας, η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, κυρία Αργυρώ Λαγούδη και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, κ. Βασίλειος Ψυχογυιός, ο οποίος υπογράμμισε ότι «πάντα ο Δήμαρχος είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε αντίστοιχη δράση».

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν καθημερινά, από τις 09.00 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2022.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.