Πολιτικη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β. Κυνουρίας: Άδειο καλάθι-Γεμάτοι οι δρόμοι

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 9 Νοέμβρη, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις επιλογές της τσακίζει τους εργαζόμενους  και φτωχοποιεί   την κοινωνία. Στηρίζει την ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια στην ενέργεια,  τη διατήρηση  υψηλών οριζόντιων φόρων σε είδη πρώτης ανάγκης, κοροϊδεύει ανερυθρίαστα τους πολίτες με εφευρήματα όπως το καλάθι του νοικοκυριού και  βαθαίνει την  απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, οδηγώντας σε εργασιακό μεσαίωνα και ευτελίζοντας κάθε δημοκρατικό θεσμό.

Με τη συμμετοχή στην απεργία στέλνουμε πίσω το λογαριασμό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Συμμετέχουμε και απαιτούμε δικαιοσύνη παντού, για ένα μεγάλο κοινωνικό κίνημα απέναντι στην ακρίβεια και στην αισχροκέρδεια, για άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, για κοινωνική αλληλεγγύη και προστασία των ασθενέστερων.

Συμμετέχουμε με την παρουσία μας, δίνουμε δυναμικά το παρόν στη συγκέντρωση της 9ης Νοέμβρη, στην Τρίπολη, στις 11 το πρωί στην Πλατεία Ανεξαρτησίας. 

Άδειο καλάθι-Γεμάτοι οι δρόμοι

Συντονιστική Επιτροπή  ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Βόρειας Κυνουρίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.