Πολιτικη

Μητσοτάκης: Αυτό είναι το δίλημμα των επόμενων εκλογών

Φωτογραφία: αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τι υποστήριξε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, σε σημερινή του ομιλία στην Κατερίνη

Ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε, σήμερα Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, περιοδεία σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματός του, στον κεντρικό πεζόδρομο της πρωτεύουσας της Πιερίας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Το πιο σημαντικό δίλημμα είναι αν θα πάμε μπροστά ή πίσω και ποιον θέλουν οι Έλληνες να κυβερνά την Ελλάδα. Αυτό το ερώτημα θα κληθούν να απαντήσουν οι Έλληνες και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσουν και πάλι τη στήριξή τους και θα μας περιβάλουν και πάλι με την εμπιστοσύνη τους. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο της ισχυρής και ευημερούσας Ελλάδας ή θέλουμε να κλωτσήσουμε την καρδαρά με το γάλα και να γυρίσουμε πίσω σε ένα παρελθόν το οποίο δεν είναι τόσο μακρινό;

Η Ελλάδα γίνεται πιο ισχυρή, γίνεται πιο ευημερούσα, είναι μία χώρα με αυτοπεποίθηση, είναι μία χώρα με μία οικονομία η οποία πηγαίνει καλύτερα και ακριβώς επειδή η οικονομία μας πηγαίνει καλύτερα μπορούμε να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας απέναντι στη μεγάλη κρίση ακρίβειας την οποία τώρα αντιμετωπίζουμε. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει σκύψει πάνω από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, ότι μας ενδιαφέρουν τα έργα και όχι τα λόγια και ότι μπορούμε να παράγουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα το οποίο εκτιμάται από τους πολίτες. Ότι είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την ευημερία όλη της κοινωνίας, αλλά να είμαστε και σίγουροι ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια την οποία έχουμε ξεκινήσει».

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.