Πολιτικη

Η "Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής" για τις παρακολουθήσεις

Φωτογραφία: Wikipedia

Ανακοίνωση της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής για τις παρακολουθήσεις

Το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, με αφορμή κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” σχετικά με την υπόθεση τον παρακολουθήσεων, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Διαβάσαμε χτες στο ΒΗΜΑ, ότι παρακολουθείται ο Υπουργός Εξωτερικών από την ΕΥΠ για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου. Αν αυτό δεν ισχύει, τότε ο Πρωθυπουργός πρέπει να κινηθεί νομικά ενάντια στο ΒΗΜΑ. Αν ισχύει, πρέπει να μάθουμε τον λόγο.

Αν είναι εθνικός ο λόγος της παρακολούθησης, τότε γιατί ο ΥΠΕΞ είναι ακόμα στη θέση του; Αν δεν είναι εθνικός ο λόγος της παρακολούθησης, τότε η παραίτηση του Πρωθυπουργού είναι επιβεβλημένη, όσο και η παραπομπή του θέματος πρώτα σε Εξεταστική Επιτροπή και κατόπιν σε Ειδικό Δικαστήριο.

«Κανόνας μας είναι οι κανόνες», είχε δηλώσει ο κος Μητσοτάκης στην πρώτη του κοινοβουλευτική ομιλία ως Πρωθυπουργός. Ώρα να το αποδείξει.”

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.