Πολιτικη

"Οχι" σε Νίκα λέει το 54,1% των πολιτών της Πελοποννήσου

Τα στοιχεία μεγάλης, πανελλαδικής, δημοσκόπησης είδαν σήμερα (25/11) το φως της δημοσιότητας.

Ακρίβεια, ρύπανση και καθαριότητα, ανεργία, καθώς και εγκληματικότητα και ασφάλεια αποτελούν τα μεγαλύτερα προβλήματα των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως αναδεικνύονται μετά από δημοσκόπηση που δημοσίευσε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, η ιστοσελίδα airetos.gr.   

Οι ερωτηθέντες της έρευνας, που διεξήχθη από 14 έως 21 Νοεμβρίου 2022, απάντησαν, μεταξύ άλλων ερωτημάτων και σ' αυτό που έχει να κάνει με το αν στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023, είναι διατεθειμένοι να ξαναψηφίσουν τον κ. Νίκα απαντώντας αρνητικά ή μάλλον αρνητικά σε ποσοστό 54,1% και θετικά ή μάλλον θετικά σε ποσοστό 36,8% (φωτογραφία κειμένου).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία της έρευνας αφορούν τη δυναμική του πρώτου γύρου και δεν αποκλείουν να υπερψηφιστεί ένας από τους εν ενεργεία περιφερειάρχες στον δεύτερο γύρο, καθώς η εκλογική μάχη εκεί καθορίζεται από πολλούς παράγοντες και συμμαχίες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλη την έρευνα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.