Πολιτικη

"Βολές" Κουμουτσάκου κατά Κωνσταντινόπουλου

Φωτογραφία: Γιώργος Κουμουτσάκος/ facebook

Με αφορμή το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Ως γνωστόν, η αντιπολίτευση- αλλά και "πρωτοκλασάτα" μέλη της Ν.Δ., όπως ο κ. Πατούλης- θεωρεί αρνητικές τις προβλέψεις του νομοσχεδίου. Σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή, "διασταύρωσαν τα ξίφη τους" περί αυτού οι κ. Κουμουτσάκος, Τζανακόπουλος και Κωνσταντινόπουλος.

Ο πρώτος, μάλιστα, κατηγόρησε τον Βουλευτή Αρκαδίας για "ανερυθρίαστη δημαγωγία", προβαίνοντας στην παρακάτω ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (συνοδευόμενη από την κεντρική φωτογραφία του παρόντος):

 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Όλοι διαπιστώνουν  πλέον ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγκωνίζονται ποιος θα εκφράσει τον πιο απίθανο δημαγωγικό λόγο!

Σήμερα ο Odysseas Konstantinopoulos του ΠΑΣΟΚ κατέφυγε σε ανερυθρίαστη δημαγωγία όταν σε τηλεοπτική μονομαχία μας στον ΣΚΑΙ προσέβαλε κατά πρόσωπο όλον τον ιατρικό κόσμο υποστηρίζοντας σαφώς ότι με το νέο  νομοσχέδιο για το ΕΣΥ, οι γιατροί θα «σπρώχνουν» τους ασθενείς από τα δημόσια νοσοκομεία στις ιδιωτικές κλινικές. Ισχυριζόμενος το απαράδεκτο ότι οι νοσοκομειακοί  ιατροί θα αδιαφορούν για την υγεία των ασθενών τους στα νοσοκομεία του ΕΣΥ εξαναγκάζοντάς τους να πάνε στα ιδιωτικά για να θεραπευτούν!!!

Δεν άφησα αναπάντητη αυτήν την πολιτική αθλιότητα καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για πρωτοφανή ύβρι που προσβάλλει όχι μόνο τους γιατρούς αλλά και όλο τον κόσμο της υγείας. 

Το ατόπημα πρέπει να αποδοκιμασθεί τόσο από τον αρχηγό του, τον κ. Ανδρουλάκη, όσο και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αν και κατά βάθος πιστεύω πως δεν θα έχουν το θάρρος να το κάνουν...

Κατανοητή η ανάγκη τους να εκφράσουν κάτι το διαφορετικό από την κυβέρνηση. Όμως κάπου πρέπει να βάλουν και ένα φρένο στο λαϊκισμό, στην τοξικότητα και τη δημαγωγία.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.