Πολιτικη

"Μεγάλη μέρα η σημερινή για τους αγρότες της Αρκαδίας"

Μ. Σκαντζός και Χρ. Λαμπρόπουλος για ένα πολύ σημαντικό έργο για τη Βόρεια Κυνουρία.

Στην σημαντική ανακοίνωση της ένταξης του έργου της  μεταφοράς νερού από τις πηγές του Ανάβαλου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, έργο προϋπολογισμού 60εκ. ευρώ, εξήγγειλε κατά την παρουσία του σε σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης , με φορείς της Αρκαδίας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς.

Πρόκειται για έργο που αποτελεί αίτημα χρόνων και πλέον ξεκινά  η υλοποίηση του και με αυτό θα λυθεί το αρδευτικό πρόβλημα για τους αγρότες της Βόρειας Κυνουρίας.

Συγκεκριμένα θα αρδευτούν περίπου 60 χιλιάδων στρέμματα σε έναν καθόλα παραγωγικό δήμο.

Οι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοικητικών-Οικονομικών -Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος ευχαρίστησαν τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον Αρκά Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για την συμβολή τους ενός χρόνιου προβλήματος και την έμπρακτη στήριξη στον αγροτικό κόσμο της Αρκαδίας μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.