Πολιτικη

"Κύριε Τζιούμη έπρεπε από χθες να ζητήσεις παραιτήσεις"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Σε περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη χθεσινή (06/12) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Τρίπολης αναφέρεται ο Γιάννης Σμυρνιώτης.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης καλεί τον Κώστα Τζιούμη να ζητήσει την παραίτηση του Αντιδημάρχου Γιώργου Λαγού με αφορμή επεισόδιο που είχε με τον πρώην Αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο, Σωτήρη Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρει:

Από τα περσινά φαινόμενα λεκτικής βίας, ποιος δεν θυμάται το "...μου προσβάλλεις την αισθητική", μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο φτάσαμε χθες σε συκοφαντικές αναφορές και απόπειρα χειροδικίας από τον αντιδήμαρχο Λαγό κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. 

Κύριε Τζιούμη αν συνεχίσεις να ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές και δεν ζητήσεις σήμερα - χθες έπρεπε - παραιτήσεις καθίστασαι αποκλειστικός υπεύθυνος γιαυτά που θα ακολουθήσουν.

Εκτός και αν αυτό επιδιώκεις...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.