Πολιτικη

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Διονύση Τεμπονέρα στην Τρίπολη

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου η εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών του Ανατολικού Τομέα Δήμου Τρίπολης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Εργατολόγο Διονύση Τεμπονέρα και το Βουλευτή Γιώργο Παπαηλιού για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό.

Στην τοποθέτησή του το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τρίπολης, Γιώργος Φαράντος μετέφερε ερωτήματα των μελών της Οργάνωσης και ακολούθησε η τοποθέτηση του Διονύση Τεμπονέρα, σχετικά με τα εξής επίκαιρα θέματα τα οποία τέθηκαν και ήταν τα εξής:

- Ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη διαχείριση των επικουρικών εισφορών των ασφαλισμένων και η ανατροπή της εκχώρησης της διαχείρισης αυτής σε ιδιωτικές εταιρείες που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό το κέρδος σε βάρος των ασφαλισμένων.

- Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προστασία και παροχές της μητρότητας και για παροχές σχετικά με τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

- Η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών προκειμένου να τεθούν όροι και κανόνες στο τοπίο της εργασίας.

Οι ανοιχτές τοποθετήσεις και συζητήσεις για τα σχέδια που πρόκειται να ωφελήσουν τους εργαζόμενους – ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους βοηθούν στην ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα αυτά.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.