Πολιτικη

Τζιούμης: “Ο Δ. Τρίπολης αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για να στηρίξει τους οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας”

Το Δημαρχείο Τρίπολης επισκέφθηκε, την Τετάρτη (21/12/2022), ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Γιώργος Δημητρόπουλος, τον οποίο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, από τις Επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής, που θα διατεθούν σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης σημείωσε: «Διανύουμε εορταστικές ημέρες και η σκέψη μας, το ενδιαφέρον μας είναι στους άπορους συνδημότες μας, στους ανθρώπους εκείνους που βιώνουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Κάθε προσφορά, προς αυτή την κατεύθυνση, είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ευχαριστούμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις και τη διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ για αυτή την κίνηση αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Τρίπολης αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για να στηρίξει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το πρόγραμμα ΤΕΒΑ και όχι μόνο.

Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, έχοντας τη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της, όπως ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.