Πολιτικη

Με απόλυτη επιτυχία οι δράσεις της Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Παρουσία του εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Μάντζου.

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας με επικεφαλής τον εκπρόσωπο τύπου κ. Δημήτρη Μάντζο πραγματοποίησε επισκέψεις σε επαγγελματικούς φορείς της Αρκαδίας ώστε να ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες της περιοχής της Αρκαδίας.

Οι συναντήσεις εργασίας ξεκίνησαν από τον Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ όπου το κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Μάντζος συναντήθηκαν με το πρόεδρο κ. Γεώργιο Δημητρόπουλο, τον γραμματέα κ. Ψυρογιάννη και το μέλος του Δ.Σ    κ. Πετρόπουλο Δημήτριο και συζήτησαν σοβαρά θέματα και προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης και κυρίως το σημαντικό πρόβλημα που προκαλεί το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο μετατρέπει τους επιχειρηματίες – ιδιοκτήτες της ΒΙ.ΠΕ σε «ενοικιαστές» στις ίδιες τους τις επιχειρήσεις μην επιτρέποντας τους να εισέλθουν στη διαδικασία της «αυτοδιαχείρισης» και να κινδυνεύουν να γίνουν «δέσμιοι» των μεγάλων συμφερόντων και των funds που προστατεύει ο ίδιος ο κ. υπουργός, ενώ επίσης διατυπώθηκε η αισιοδοξία του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ. η διεύρυνση της ΒΙ.ΠΕ που πλέον αγγίζει σε ποσοστό  πλήρωσης περισσότερο του 95% σε έκταση.

Στη συνέχεια ο κ. Μάντζος συνοδευόμενους από μέλη των κομματικών οργανώσεων της Αρκαδίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Τρουπή Ιωάννη και τον αντιπρόεδρο κ. Κατσικερό Παρασκευά. Στην σχεδόν δίωρη συνάντηση τους είχαν την ευκαιρία να αναλυθούν σπουδαία προβλήματα και να συζητηθούν διεξοδικά πιθανές λύσεις για τον κλάδο των ελεύθερων επαγγελματιών της Αρκαδίας.

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ενδελεχώς ήταν η κατασκευή του Βιομηχανικού Πάρκου στην περιοχή της Μεγαλόπολης και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της κατασκευής του έργου, ένα έργο «κομβικής» σημασία για την οικονομική αναβάθμιση του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης, η έλλειψη ακόμα και ανειδίκευτου εργατικού προσωπικού, η οποία δυσχεραίνει το έργο των επιχειρήσεων της Αρκαδίας καθώς και οι λύσεις οι οποίες προτείνονται για την εξάλειψη του φαινομένου. Διατυπώθηκε επίσης το πάγιο αίτημα του επιμελητηρίου Αρκαδίας (που δυστυχώς δεν έχει εξετασθεί ενδελεχώς από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Πελοποννήσου) για την δημιουργία στην Αρκαδία Εκθεσιακού Κέντρου, το οποίο αναμένεται να προσφέρει  ιδιαίτερη ανάπτυξη σε θέσεις εργασίας αλλά και ανάπτυξη της επισκεψιμότητας με συνεπαγόμενη ισχυροποίηση της τοπικής οικονομίας.

Εν συνεχεία ο κ. Μάντζος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης όπου παρουσίασε μέρος του κυβερνητικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και το πλάνο του κόμματος έως τις κάλπες αλλά και μετά τις κάλπες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Κλείνοντας τις δράσεις της ημέρας πραγματοποιήθηκαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα ομιλίες με θέμα την Ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια καθώς και για τις θέσεις του κόμματος στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, των πολιτών και της χώρας μας.

Ο κ. Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και ο κ. Ιωάννης Μανιάτης , πρώην Υπουργός Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και καθηγητής πανεπιστημίου με τις καθηλωτικές παρουσιάσεις εντυπωσίασαν το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση μαζί με φίλους, μέλη και στελέχη παρευρέθηκε και ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου και κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας καθώς και μέλη των τοπικών οργανώσεων της Αρκαδίας.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής βασιζόμενο πάντα στις αρχές και τις αξίες που το διέπουν , βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη, είναι διατεθειμένο να σκύψει στα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας και να δώσει δίκαιες λύσεις για όλους. Είναι διατεθειμένο να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισονομία, διαφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.