Πολιτικη

Τζιούμης: “Η Τρίπολη λαμπερή, στολισμένη, όμορφη, υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες”

Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12/2022) και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης αντάλλαξε ευχές και άκουσε τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική και παιδιά της πόλης, έξω από το παλαιό Δημαρχείο.

Στο εορταστικό του μήνυμα, τόνισε: «Τέλος μιας χρονιάς δύσκολης που μετά από πολλά χρόνια στη γειτονιά μας είχαμε πόλεμο, κάτι που πιστεύαμε ότι δεν θα συμβεί. Ο πόλεμος αυτός επέφερε δυσκολίες, κυρίως οικονομικές.

Από αύριο, ξεκινά μια καινούργια χρονιά και είθισται να έχουμε όλοι αισιοδοξία ότι ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.

Αυτό πραγματικά πιστεύω ότι θα συμβεί φέτος. Αφενός να σταματήσει ο πόλεμος και αφετέρου να αρθούν οι σοβαρές συνέπειας της οικονομικής και ενεργειακές κρίσης.

Ευελπιστούμε ότι το 2023 θα είναι μια καλύτερη χρονιά και για τον Δήμο μας. Εμείς ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, ώστε η περιοχή μας να δει να ολοκληρώνονται τα έργα που τρέχουν και να ξεκινήσουν αρκετά νέα έργα για να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης και των χωριών μας, αλλά να βελτιωθεί και η καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Αυτές τις ημέρες η Τρίπολη λαμπερή, στολισμένη, όμορφη, υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να τονωθεί η τοπική επιχειρηματικότητα. Και από τις δηλώσεις των θεσμικών φορέων, του Εμπορικού Συλλόγου, φαίνεται ότι τα καταστήματα δούλεψαν.

Στόχος είναι αυτό να γίνεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμία να έχουν υγεία, προσωπική ηρεμία και ευτυχία και όποιους στόχους έχει θέσει να ευοδωθούν.»

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.