Πολιτικη

Τι συνδέει την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Γ.Γ. της "Πατριωτικής Ένωσης"

Φωτογραφία: Γιώργος Μπουλούκος/ facebook

Την θέση ανέλαβε γνωστός δικηγόρος που ήταν "Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης" επί της περιόδου Τατούλη

Η θέση αυτή προβλεπόταν από την, λεγόμενη, "Καλλικρατική μεταρρύθμιση" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η ανακοίνωση της "Πατριωτικής Ένωσης" έχει ως εξής:

Ο Γιώργος Μπουλούκος Γενικός Γραμματέας της Πατριωτικής Ενώσεως 

Την θέση του Γενικού Γραμματέως της Πατριωτικής Ενώσεως αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπουλούκος με απόφαση του Προέδρου της Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Η συμπόρευση του γνωστού δικηγόρου με την Πατριωτική Ένωση αποτελεί ένα σημαντικό και ηχηρό πολιτικό μήνυμα προς την κατεύθυνση της συνένωσης του Πατριωτικού Χώρου.  

Ο νέος Γενικός Γραμματέας της Πατριωτικής Ενώσεως γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971, φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε νομικά στην Αθήνα, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 

Ο Γιώργος Μπουλούκος είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με ειδίκευση σε θέματα ποινικού και εμπορικού δικαίου. Είναι μέλος  της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδος. Έχει εκλεγεί 5 φορές Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διετέλεσε μέλος του Προεδρείου ως Ταμίας και Αντιπρόεδρος. Έχει εκλεγεί δύο φορές Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ υπήρξε στο παρελθόν και υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

Δεν μπορεί παρά να τονισθεί ότι ο νέος Γενικός Γραμματέας της Πατριωτικής Ενώσεως είναι απόγονος μίας ιστορικής οικογένειας της Μεσσηνίας, η οποία έχει χαράξει βαθιά το στίγμα της στην πολιτική και στρατιωτική ιστορία της Ελλάδος. Παππούς του ήταν ο ηρωικός ταγματάρχης Γεώργιος Μπουλούκος, ο οποίος σκοτώθηκε στη μάχη του Γκαρονίν, στο αλβανικό μέτωπο το 1941. Πατέρας του είναι ο Άρις Μπουλούκος, Έλληνας στρατιωτικός και πολιτικός, επίτιμος αντιστράτηγος του Στρατού Ξηράς και πρώην βουλευτής. Υπήρξε δε ο στρατιωτικός ηγέτης της γνωστής οργανώσεως ΑΣΠΙΔΑ. Θείος του ήταν ο Διονύσης Μπουλούκος, ο γνωστός δικηγόρος και βουλευτής.  

Σχετικά με τα νέα του καθήκοντα, ο Γιώργος Μπουλούκος δήλωσε: 

«Εντάσσομαι στο σημαντικό και σοβαρό εγχείρημα του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, διότι είναι ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει τις πατριωτικές δυνάμεις της Ελλάδος και να τις στοιχίσει απέναντι στον αφελληνισμό, την ηθική κατάπτωση και την οικονομική εξόντωση των Ελλήνων. Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου δε χρειαζόταν για μένα συστάσεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει να τον εμπιστευθεί, διότι ήδη ως απλός ιδιώτης έχει επιδείξει σημαντική προσφορά στην πατρίδα και την κοινωνία μας. Από τη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέως της Πατριωτικής Ενώσεως δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για να επιτύχουμε την πατριωτική αφύπνιση και ένωση όλων των Ελλήνων, για να σταματήσουμε την εθνική, κοινωνική και θεσμική παρακμή.» 

(Δ.Τ.)

Στην κεντρική φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τον κ. Μπουλούκο (αριστερά) να συνοδεύει τον κ. Τατούλη, σε παλαιότερη εκδήλωση. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.