Πολιτικη

Βόμβα Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρεί απ' όλες τις ψηφοφορίες στη Βουλή πλην μιας...

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Διαβάστε σε ποια μόνο ψηφοφορία τροπολογίας θα δώσει το "παρών" το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να γνωστοποιεί από το Ζάππειο πως η αξιωματική αντιπολίτευση αποχωρεί από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή, εκτός από εκείνη που αφορά στην τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. 

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά:"Δηλώνουμε ότι όσο ο κος Μητσοτάκης θα αρνείται να πράξει το αυτονόητο, να προσφύγει στη κρίση του ελληνικού λαού για όσα εναντίον της δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου διέπραξε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δε θα νομιμοποιεί το νομοθετικό έργο μιας κυβέρνησης της εκτροπής.

Από εδώ και στο εξής, με εξαίρεση τη συμμετοχή μας στην αντιμετώπιση της προσπάθειας να επανέλθει στο προσκήνιο, η εγκληματική συμμορία των νεοναζί, θα απέχουμε από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή.

Και από σήμερα ξεκινάμε την πορεία μας προς τον ελληνικό λαό γιατί μόνο αυτός μπορεί και έφτασε η ώρα να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και την κοινωνική Δικαιοσύνη".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.