Πολιτικη

Τρίπολη: Σύναξη φίλων του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ''ΝΙΚΗ''

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, στο πλαίσιο της περαιτέρω εξάπλωσής του, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 19.00, στην Τρίπολη.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Εθν.Αντιστάσεως & Παπαρρηγοπούλου).

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός (Δάσκαλος-Θεολόγος-Συγγραφέας), καθώς και στελέχη της «Ομαιχμίας» της ΝΙΚΗΣ, μεταξύ των οποίων οι:

- Αναστάσιος Οικονόμοπουλος  | Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

- Κωνσταντίνος Μαυρομουστακάκης | Θεολόγος, μέλος του διοικ. συμβουλίου  Γ.Κ.Ν.Νίκαιας

Η «ΝΙΚΗ», με έδρα την Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε επίσημα το 2019. Διαθέτει γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς και παρουσία με οργανωμένες Κοινότητες σε πολλές δεκάδες πόλεις ανά την Ελλάδα. 

Με κεντρικό σύνθημα: "Καμμία ψήφος στα κόμματα που κατέστρεψαν την Πατρίδα, καμμία ψήφος χαμένη", η ΝΙΚΗ ενώνει και εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που μέχρι σήμερα απέχουν από την κάλπη, απεχθανόμενοι την διαφθορά και τον εμπαιγμό της κομματοκρατίας. 

Ριζικές διαφοροποιήσεις ξεχωρίζουν τη ΝΙΚΗ από οποιαδήποτε άλλη πολιτική κίνηση:

Α) Δεν γίνονται δεκτοί πρώην βουλευτές ή κυβερνητικοί.

Β) Ούτε «δεξιά», ούτε «αριστερά»–ενωτικά μπροστά, με οδοδείκτη τις αξίες του Γένους μας.

Γ) Το πρώτο μη αρχηγοκεντρικό πολιτικό κίνημα που  διαθέτει Συλλογική Ηγεσία με ενιαίο φρόνημα, χωρίς αλαζονεία, αρνούμενο οποιαδήποτε αλλοίωση της πορείας. 

Δ) Ο κύριος αντικειμενικός Σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας: Δηλαδή,  κατάργηση του ελέγχου  και των επεμβάσεων των κομμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις, στη Δικαιοσύνη, στα Σώματα Ασφαλείας και στους μεγάλους Δημόσιους Οργανισμούς. Άλλοι σημαντικοί σκοποί είναι ο διαχωρισμός των εξουσιών, οι οποίες σήμερα ελέγχονται από διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς, η τοποθέτηση άξιων προσώπων σε καίριες δημόσιες θέσεις μακριά από πελατειακές σχέσεις και κομματικές κλικες, η ελαχιστοποίηση του αριθμού βουλευτών, η κατάργηση των κρατικών χρηματοδοτήσεων στα κόμματα, καθώς και η λογοδοσία όλων όσοι έχουν βλάψει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.