Πολιτικη

Ανεξαρτητοποιήθηκε και από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Αγγ. Αδαμοπούλου

Φωτογραφία: www.amna.gr

Είχε προηγηθεί ανεξαρτητοποίησή της και από την Κ.Ο. του ΜεΡΑ25. 

Την ανεξαρτητοποίησή της και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε η Αγγελική Αδαμοπούλου, με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Η κα Αδαμοπούλου, είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την ΚΟ του ΜεΡΑ25 και είχε προσχωρήσει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προσφάτως.

Σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η κα Αδαμοπούλου ενημερώνει ότι "κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης" αποφάσισε να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, ενώ εξηγεί "προς αποφυγή παρερμηνειών" ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφια με καμία παράταξη δεδομένου ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον.

Προς τούτο, ενημερώνει ότι και ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα- ΠΣ για τις υποψηφιότητες βουλευτών στις προσεχείς εκλογές, κοινοποίησε στον Πρόεδρο του Σύριζα-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα την απόφασή της να μην συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης και επίσης κοινοποίησε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τσούλα και στον Αλέξη Τσίπρα, την απόφαση της αποχώρησής της από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα-ΠΣ.

"Εκφράζω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μου στον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του να προσχωρήσω στην παράταξη της οποίας ηγείται.

Δηλώνω εκ των προτέρων ότι οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσω την έδρα μου θα αποβεί άκαρπη. Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου.

Με σαφή πατριωτικό προσανατολισμό για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα, για το κράτος δικαίου, τη Δημοκρατία, την ισότητα και τον ανθρωπισμό, με σημαία μου ότι αυτοσκοπός της πολιτικής και της εκάστοτε παράταξης πρέπει να είναι ο 'Ανθρωπος και η αξιοπρέπειά του, συνεχίζω τον συλλογικό αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές φτωχοποίησης των συμπολιτών μου, συρρίκνωσης των δικαιωμάτων τους και εκποίησης των δημοσίων αγαθών. Συνεχίζω επίσης την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου, εντός Βουλής και στους δρόμους όπου κερδίζονται οι αγώνες", τονίζει στην ανάρτησή της η κα Αδαμοπούλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.