Πολιτικη

"Κανένα λαϊκό σπίτι στα κοράκια των funds και τους κερδοσκόπους!"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Πελοποννήσου, με το ίδιο πνεύμα που η αγωνιστική Δημοτική αρχή Πάτρας, μαζί με τους φορείς και όλο τον Πατραϊκό λαό, θα  υπερασπιστεί την λαϊκή κατοικία και επαγγελματική στέγη από τα κοράκια των funds και τους πλειστηριασμούς, καλεί όλες τις Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις και να δράσουν ανάλογα.

Παρακάτω παρατίθεται η δήλωση του Κώστα Πελετίδη:

«Κανένα σπίτι, καμία επαγγελματική στέγη λαϊκού αγωνιστή, δεν πρέπει να περάσει στα χέρια κερδοσκόπων, των περίφημων επενδυτών. 

Η δημοτική Αρχή μαζί με τους φορείς της πόλης μας θα υπερασπιστούμε τη λαϊκή κατοικία και την επαγγελματική στέγη. 

Το πολιτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί το οικονομικό και το οποίο είναι υπεύθυνο γι αυτή την κατάσταση, δεν πρέπει να νομίζουν ότι έχουμε χαζέψει και "βυζαίνουμε" το δάκτυλό μας. 

Είναι αυτοί που με τα μνημόνιά τους και με τα αντιλαϊκά μέτρα, έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση τη λαϊκή οικογένεια, τον επαγγελματία, τον αυτοαπασχολούμενο, και οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον στην οικονομική κατάσταση που βρίσκονται, στις υποχρεώσεις τους. 

Μαζί με τους φορείς και όλο τον πατραϊκό λαό, δε θα αφήσουμε σε κανένα κοράκι να ακουμπήσει λαϊκό σπίτι και επαγγελματική στέγη».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.