Πολιτικη

Στις εκδηλώσεις των γορτυνιακών Συλλόγων ο Δήμαρχος Ε. Κούλης

Στις εκδηλώσεις των γορτυνιακών Συλλόγων ο Δήμαρχος Ευστάθιος Κούλης

Στο πλευρό των γορτυνιακών Συλλόγων βρέθηκε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο συνεστιάσεων «Πεινακοθήκη» στην Τρίπολη, ο Σύλλογος Δρακοβουνιτών «Ο Πλάτανος» πραγματοποίησε αποκριάτικο γλέντι συνοδεία παραδοσιακής δημοτικής ορχήστρας.

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυτίνας «Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος» πραγματοποίησε αποκριάτικο γλέντι και κοπή της βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Τρύφωνος Θαλασσινού. Την ίδια ημέρα, την πίτα της για το νέο έτος έκοψε και η Αθλητική Ένωση Δημητσάνας στο κατάστημα «R4 Radaios» στη Δημητσάνα. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη σε κάθε εκδήλωση. Ευκαιρία να έρθουν οι συμπατριώτες κοντά, να ανταλλάξουν ευχές με τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Κούλη και να συνομιλήσουν για θέματα που ταλαιπωρούν τις δημοτικές κοινότητες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.