Πολιτικη

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου μέλος της Κ.Ε. και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

Στις επερχόμενες εκλογές 

Ισχυρό ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα

Και εδώ στην Αρκαδία, στην Τρίπολη όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, οι εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί επαγγελματίες, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι νέοι και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών έχουμε τις δικές μας προτεραιότητες. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη ζωή, με μια σταθερή και αξιοπρεπή δουλειά, έναν καλό μισθό, να μπορούμε να απολαμβάνουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας και Παιδείας, να ζούμε σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον.

Και αυτά δεν πρόκειται να μας τα εξασφαλίσει καμία κυβέρνηση, ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε "2.500 χρόνια", γιατί όλοι τους μια προτεραιότητα έχουν: Την κερδοφορία των ομίλων, αυτό, δηλαδή, που ονομάζουν "ανάπτυξη", κρύβοντας ότι αυτή η ανάπτυξη δεν είναι για όλους.

Όμως όλα αυτά δεν μπορούμε μια ζωή να τα αφήνουμε για μετά, για όταν και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Τώρα είναι η ώρα πρέπει να τα θέσουμε στο επίκεντρο. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε την αρχή, στηρίζοντας το ΚΚΕ στις εκλογές 

Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας! Για να είμαστε  αύριο πιο δυνατοί! Για να δυναμώσει η προοπτική των μεγάλων ανατροπών που έχουμε ανάγκη εμείς και τα παιδιά μας!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.