Πολιτικη

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στην 11η Διάσκεψη για το Μέλλον των Πόλεων 2023 (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης συμμετείχε την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο Future of Cities Conference 2023 στη Βούλα.

Στην 11η Διάσκεψη για το Μέλλον των Πόλεων 2023 καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, και εξειδικευμένοι επιστήμονες συζήτησαν γύρω από ήδη εφαρμοσμένα projects για έξυπνη και αειφόρο ανάπτυξη των πόλεων και επικεντρώθηκαν στις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία για ασφαλή ζωή στους Δήμους. 

Η πανδημία της Covid-19 κατέδειξε το πόσο σημαντική είναι η αναπροσαρμογή της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών. Χρηματοδοτήσεις που αγγίζουν το μισό δισ. ευρώ μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Ταμείου Ανάκαμψης και «Αντώνης Τρίτσης» είναι διαθέσιμες για να συμβάλουν στην ψηφιακή και πράσινη μετάβαση των Δήμων καθώς και για την τεχνολογική αναβάθμισή τους, προς όφελος των πολιτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Το Future of Cities Conference «συνδέει» με τρόπο παραγωγικό τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης με την αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων στις οποίες ήδη προσβλέπει ο Δήμος Γορτυνίας μέσα από την συμμετοχή του στο «Αντώνης Τρίτσης» και λοιπά προγράμματα. 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.