Πολιτικη

Συνεργασία Μπογδάνου-Εμφιετζόγλου

Φωτογραφία: Αρχείου (Δελτίου Τύπου)

Την συνεργασία της με το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ανακοινώνει η Πατριωτική Ένωση. 

Η ανακοίνωση:

Η συμφωνία επισφραγίστηκε με την συνάντηση των προέδρων των δύο κομμάτων Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Αντιπροέδρου. 

Με δεδομένη την ταύτιση των βασικών θέσεων των δύο σχηματισμών, την ιδεολογική τους σύμπνοια και τον κοινό στόχο της παρουσίας μιας ισχυρής εθνικής αντιπολίτευσης η συνεργασία ήταν μονόδρομος.  

Στην Πατριωτική Ένωση συμμετέχουν πλέον, πέραν από την ΠΑΤΡΙΔΑ και τα ήδη συνεργαζόμενα κόμματα Πατριωτικός Σύνδεσμος και ΕΛΚΙΣ, τα κόμματα Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος. Τη στήριξή τους στη συνεργασία αυτή έχουν εκφράσει η Επιτροπή Ελληνισμού, το Ελληνικό Τμήμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, και ο Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικός Σύλλογος Φιλίας. 

Η Πατριωτική Ένωση συνεχίζει να πορεύεται με γνώμονα την ενότητα και συσπείρωση του πατριωτικού χώρου και καλεί όλους τους πατριώτες και τους πατριωτικούς φορείς να επιβιβαστούν στο άρμα της, που θα τους οδηγήσει στη νίκη. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.