Πολιτικη

Οδυσσέας: Ως ΠΑΣΟΚ έχουμε το ηθικό και το πολιτικό πλεονέκτημα

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2023, από τον βουλευτή Αρκαδίας και Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής. 

“Καλημέρα!

Μου αρέσει να μιλάω με παραδείγματα για το πόσο μοιάζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιοι θεωρούν ότι αυτός είναι συμψηφισμός. Όμως είναι η πραγματικότητα.

Στο Μάτι ο κ. Τσίπρας μίλησε για διαχρονικές ευθύνες, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο κ. Τόσκας, παραιτήθηκε, αλλά ήταν υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στα Τέμπη ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για διαχρονικές ευθύνες, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο κ Καραμανλής, παραιτήθηκε, αλλά θα είναι υποψήφιος στις εκλογές (με τα μέχρι σήμερα δεδομένα).

Ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση. Μα πως; θα πει κάποιος.

Αυτό δείχνουν οι πράξεις.

Ο κόσμος έχει τις δικές του προτεραιότητες, απόψεις, εμείς ως #πασοκ έχουμε το ηθικό και πολιτικό πλεονέκτημα με τις πράξεις μας να τον πείσουμε για μια πρόταση με την οποία θα νιώσει ασφάλεια και περηφάνεια.

Να μας εμπιστευτεί για το μέλλον.

Κανένας δεν πρέπει να μας «εγκλωβίσει» σε μια συζήτηση, για τα απόνερα μια δύσκολης επόμενης μέρας των εκλογών για την οποία δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κρυφτούν μέσα απο μια επικοινωνιακή αντιπαράθεση και διχασμό χωρίς ουσία .

#πασοκ”

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.