Πολιτικη

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την επαναφορά της αγωγής Μπουλούκου

Το γραφείο Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη σε σχόλιό του με αφορμή την αγωγή κατά Κωνσταντινόπουλου-Μανιάτη-Γρηγοράκου.

Η επαναφορά της αγωγής του  Γ. Μπουλούκου εναντίον του Αντιπροέδρου της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και των δύο πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη και Λεωνίδα Γρηγοράκου, για πολιτική άποψη που εξέφρασαν κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων, συνιστά προσβολή της δημοκρατίας και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. 

Ιδίως όταν ο εκλεκτός της Παράταξης Π. Τατούλη και της “Χρυσής Αυγής”, πρώην Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γ. Μπουλούκος, προταθείς μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, είναι το ίδιο πρόσωπο που πολύ πρόσφατα αποφάνθηκε ότι ο αποκλεισμός του νεοναζιστικού κόμματος “προσβάλλει τη δημοκρατία”.

Κανείς δεν δικαιούται και δεν πρόκειται να φιμώσει την ελεύθερη και απρόσκοπτη έκφραση γνώμης των βουλευτών και τη φωνή της Δημοκρατικής Παράταξης απέναντι στις ιδέες και τις πρακτικές της άκρας δεξιάς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.